vives

QUÈ ÉS VIVES BARCELONA?

Vives Barcelona és una empresa de serveis dedicada a l’organització d’experiències úniques relacionades amb la moda.

Oferim serveis personals amb assessorament de compres de manera individual amb un personal shopper o les nostres úniques i exclusives

WALKING FASHION TOURS

organitzades per sortir en grup i descobrir la ciutat amb la moda com excusa.

Amb les nostres WALKING FASHION TOURS passejarem sota el sol de Barcelona per conèixer boutiques encantadores on despertarem els nostres sentits.

Tocarem diferents teixits, caçarem les últimes tendències, viatjarem en el temps i t’enamoraràs de peces exclusives esbrinant en què s’han inspirat els seus dissenyadors.

Descobrirem els racons més secrets de Barcelona i les zones més cool de la ciutat  i degustarem el nostre cava, provarem sofisticats i deliciosos còctels o dolços inesperats …

Tot amb un guia autòcton especialista en moda i imatge personal que us acompanyarà per l’agradable i captivadora experiència .

GAUDEIX AMB NOSALTRES DE LES NOSTRES WALKING FASHION TOURS.


FOTO WEB

QUI SOM?

Sóc Marta Vives de la Cortada Soler creadora de VivesBarcelona .

Vaig néixer a Barcelona en una família de tradició comercial vinculada al món de la dona, joieria, roba i complements. La meva relació amb el disseny i la moda es remunta a la infància i es reforça en el temps amb formació en moda i personal shopper.

Després d’una llarga temporada a velocitat de vertigen per tot Catalunya, per on viatjo representant firmes de caràcter nacional i internacional, em declaro enamorada del territori  i les gents que l’habiten i decideixo crear VivesBarcelona.

La meva idea està impregnada de l’esperit heretat del valor de l’amistat i el tracte personal , la feminitat , la sensibilitat per la moda i l’amor per la meva ciutat.

Però VivesBarcelona no és la passió d’una sola persona. Compto amb un equip de col• laboradors i amic , especialistes en imatge personal i coneixedors del món comercial barceloní amb qui gaudirem del luxe de compartir una tarda de compres i un cafè …

 

VENS AMB NOSALTRES?